Luulisi olevan melkoinen bank run menossa Privanetissä Mashin suhteen. Tosin Wincapitassa ja Onecoinissa uskovaiset syyttävät vielä Suomen liittovaltion salaliittoa erinomaisen rahantekokoneensa tuhoamisesta.
Olisin muuten utelias tietämään, että kuka tänään on 18.000 eurolla ostanut Privanetiä? Bargain huntereita epäilen. Kollegana varoittelen tässä average downia kovin paljon tekemästä. Onkohan tämä jo Fivan mielestä liikaa sanottu? Vittu tätä maailmaa, Privanetin jampat saa jatkaa toimintaansa vuosikausia ja mie täällä mietin, mitä siihen uskaltaa ottaa kantaa.
Kim Wiion tulo Privanetin osakkaaksi on asia, jota olen ihmetellyt miksi, aina kun tulee esille. St1 tavallista laadukkaampi myyntikohde Privanetille, arvostukseen en ole kompetentti ottamaan mitään kantaa. Luulen kuitenkin, että St1 on Privanetin taseessa helpoimmin realisoitava erä.
”Lapis Rakennuksen johtoa, välittäjiä ja sijoittajia on kuultu esitutkinnassa”, tutkinnanjohtaja Siljamäki kertoo."
...
Rikosylikomisario Siljamäki vahvistaa tiedot, joiden mukaan esitutkinnassa on myös Privanet Groupin rooli konkurssissa ja sen synnyssä. Privanet teki myös itse tutkintapyynnön Lapiksesta.
Prosessin aikana Lapiksen johtoa on ollut tutkintavankeudessa, ja heidän omaisuuttaan on määrätty vakuustakavarikkoon.
Poliisi on tutkinut kokonaisuutta puolitoista vuotta, ja esitutkinnan on määrä valmistua keväällä.
...
Kaiken keskellä Lapis Rakennus Holdingin ja Lapis Rakennuksen konkurssipesät ovat nostaneet joukon takaisinsaantikanteita. Ne koskevat muun muassa lahjanluontoisia ja ylihintaisia kauppoja sekä laitonta varojen jakoa.
Myös Privanetia vastaan on nostettu takaisinsaantikanne, koska Lapis Rakennus Holding on maksanut lähipiirille erääntynyttä joukkovelkakirjaa epätavallisella maksuvälineellä eli sittemmin saneeraukseen hakeneen Mash Groupin osakkeilla."
En lähde ennakoimaan oikeudenkäynnin tuloksia, mutta ennustan pitkää ja kallista oikeudenkäyntiä kuitenkin. Ja toki toivon rosmoille tukkapöllyä & tuomioita.
Before Holding ansaitsee tulla mainituksi tässä ketjussa. Tässä lyhyesti sen taipaleesta:
Before Holding Oy on perustettu 21.11.2018. Sen osakeanti Privanetin Around-palvelussa alkoi seuraavana päivänä. Tuolloin sillä ei vielä ollut Y-tunnusta, se lisättiin myöhemmin sijoittajamateriaaleihin.
Ennen antia Privanet Group omisti yhtiön kokonaan. Osakeantivaltuutus oli voimassa 31.12.2018 asti. Nelijäseniseen hallitukseen kuuluivat Privanet Groupin tuolloinen toimitusjohtaja ja annin järjestäjänä toimineen Privanet Securities Oy:n tuolloinen toimitusjohtaja.
Osakeantivaroilla aiottiin pääosin hankkia 15 listaamattoman kasvu-/sijoitusyhtiön osakkeita, sijoittaen kuhunkin 5-6 % koko sijoitusomaisuudesta. Privanet oli järjestänyt 13:lle kohdeyhtiöistä rahoituskierroksen Aroundissa, se oli myös näiden yhtiöiden osakas. Pääomaksi oli tulossa näiden yhtiöiden osakkeita, jotka Privanet omisti ja jotka Before Holding arvioi 0,2 miljoonan euron arvoisiksi.
Osakeannin minimimerkintää laskettiin ja merkintäaikaa jatkettiin. Anti toteutui minimimerkintärajan ylityttyä niukasti (annin koko 1,0 - 2,5 miljoonaa euroa, toteuma 1,01 miljoonaa euroa). Tämä tapahtui runsas viikko ennen osakeantivaltuutuksen raukeamista ja Privanetin tilikauden päättymistä. Sijoitukset kohdeyhtiöihin on tehty vuonna 2019.
Annin jälkeen Before Holdingin omaisuus koostui 1,0 miljoonan euron osakeantivaroista ja listaamattomista osakkeista, jotka se arvioi 0,2 miljoonan euron arvoisiksi. Privanet Group Oyj on alkuvuodesta 2019 myynyt sille osakkeita 2,4 miljoonalla eurolla. Tämä sisältää em. listaamattomat osakkeet. Osa kauppahinnasta on maksettu Before Holdingin osakkeina. Lisäksi Privanetin muut konserniyhtiöt ovat myyneet Before Holdingille arvopapereita 0,2 miljoonalla eurolla. 30.6.2019 Privanet Group omisti Before Holdingista 51,61 %.
Yksi Before Holdingin sijoituskohteista, Oy Kewatec Aluboat Ab, järjesti Aroundissa osakeannin vuonna 2016. Privanet sitoutui merkitsemään vähintään 10 % osakeannista. Anti toteutui 1,50 miljoonan euron suuruisena ja 6,47 euron osakekohtaisella hinnalla. Privanet on näin omistanut ainakin noin 23200 osaketta. 10.4.2019 Before Holding omisti 23150 osaketta. Tämä ylittää osakemäärän, jonka Before Holding suunnitteli hankkivansa, jos sen osakeanti olisi toteutunut täysimääräisenä (2,5 miljoonaa euroa). Annin toteuma oli 40 % maksimista. Suurempi hankintamäärä ei selity Kewatec Aluboatin osakekurssin laskulla eikä kokonaisosakemäärän nousulla. Jos Privanet siis merkitsi Kewatec Aluboatin annista 10 % eikä enempää, on se sittemmin myynyt yli 99 % merkitsemistään osakkeista Before Holdingille.
Before Holdingin osakkeella ei privanet.fi-sivustolla ole tänä vuonna käyty kauppaa eikä sillä ole ostonoteerausta. Kohdeyhtiöiden lyhyen aikavälin menestystä voi arvioida vertaamalla sijoittajamateriaalien kurssitasoja nykytilanteeseen. Kohdeyhtiöistä Mash Group Oyj on hakenut yrityssaneerausmenettelyn aloittamista.
Yhteenveto: Privanet Group on alkuvuodesta myynyt Before Holdingille listaamattomia osakkeita 2,4 miljoonalla eurolla ja muut sen konserniyhtiöistä arvopapereita 0,2 miljoonalla eurolla. Osakekaupoista enintään 1,2 miljoonan euron osuus liittyy Before Holdingin osakeantiin. Osa osakkeiden kauppahinnasta on maksettu Before Holdingin osakkeina. 30.6.2019 Privanet Group omisti Before Holdingista yli 50 %.
Lähteet: Before Holdingin ja Kewatec Aluboatin rahoituskierrokset around.fi-sivustolla, Kewatec Aluboatin kotisivut, Privanet Groupin vuosikertomus 2018 sekä puolivuotiskatsauksen H1/2019 liitteet.
Before Holdingin hallitus on kokonaisuudessaan vaihtunut. Perustamisvaiheessa hallitukseen kuuluivat Privanet Securitiesin tuolloinen toimitusjohtaja Kimmo Lönnmark, Privanet Groupin tuolloinen toimitusjohtaja Karri Salmi, Curt Lindbom ja Gian-Luca Cioletti. Lönnmarkin hallituspesti päättyi syyskuussa, hallitus jatkoi kolmijäsenisenä. 6.2.2020 rekisteröidyn muutoksen mukaan uuteen hallitukseen kuuluvat Privanetin sijoitusjohtaja Ollipekka Vahvaselkä, Privanetin toimitusjohtaja Riku Lindström sekä Jouni Pyrrö.
"Privanetin seuranta on perustunut yhtiön ja Inderesin väliseen yhtiöseurantasopimukseen. Valitettavasti emme enää tarjoa sijoittajayhteisöllemme ja Privanetin omistajille analyysiseurantaa."
Itse asiassa tässä ei sanota, kumpi irtisanoi sopimuksen. Tästä ei nähdäkseni voi vetää oikein mitään johtopäätöksiä. Privanetin tilanteessa miekin varmaan yrittäisin leikata kiinteitä kuluja, enkä niinkään kaipaisi seurantanäkyvyyttä.
Jakoa "kiinteät ja muuttuvat kulut" on kovasti ikävä. Luultavasti käytäntermejä itse niin kauan kuin sormet pysyvät näppiksellä.
"Privanet hankkii Northern Star Partners Oy:n osakekannan ja laajentaa toimintaansa varainhoitopalveluihin
Privanet Group Oyj on 14.5.2020 allekirjoitetulla kauppakirjalla ostanut Northern Star Partners Oy:n osakekannan. Northern Star Partners Oy on toimiluvallinen sijoituspalveluyritys, jonka omaisuudenhoitoliiketoimintaa Privanet-konserni jatkaa yrityskaupan myötä. Kaupan lopullinen voimaantulo vaatii vielä Finanssivalvonnan hyväksynnän osakekannan hankkimiselle.
Laajentamalla tarjoamiaan sijoituspalveluita varainhoitoon Privanet-konserni lähtee terävöittämään uutta liiketoimintastrategiaansa. Varainhoidon myötä Privanet kykenee tarjoamaan entistä monipuolisempia palveluita sekä olemassa oleville että uusille asiakkailleen. Hyödyntämällä Northern Star Partnersin hallinnoimaa UCITS-rahastoa Privanet pystyy tuomaan markkinoille myös listattuihin tuotteisiin sidotun strategian.
Varainhoitopalveluiden käynnistämisestä Privanet-konsernissa vastaa Jaakko Soini, joka aloittaa myöhemmin uudelleennimettävän varainhoitoyhtiön toimitusjohtajana 1.7.2020 alkaen. Soinilla on laaja kokemus varainhoidosta sekä pääomamarkkinoista. Hän on työskennellyt viimeisimmät neljä vuotta Juha Hulkko Family Officen sijoitusjohtajana ja sitä ennen Evli Pankki Oyj:n palveluksessa. Soini toimii 1.7.2020 alkaen myös Privanet-konsernin johtoryhmän jäsenenä.
Northern Star Partnersin henkilöstö sekä yhtiön kehittämää NS Quant -erikoissijoitusrahastoa koskevat liiketoiminnot siirtyvät uuteen yhtiöön, jonka Northern Star Partnersin aiemmat osakkeenomistajat perustavat tämän vuoden kuluessa ja hakevat sille sijoituspalveluyrityksen toimiluvan. Uusi yhtiö keskittyy liiketoiminnassaan NS Quant -rahaston kansainvälistämiseen ja strategiaan liittyvään advisory-toimintaan.
NS Quant -rahasto, jonka sijoitusteamin johtajana jatkaa Markku Malkamäki, on uudentyyppinen systemaattinen Managed Futures -rahasto, joka on osoittanut toimivuutensa myös haastavissa markkinaolosuhteissa. Se oli yksi Pohjoismaiden parhaista hedge-rahastoista vuoden 2020 ensimmäisellä kvartaalilla. Rahaston alkuvuoden 2020 tuotto huhtikuun lopussa oli 13,5 prosenttia positiivinen. Rahastoa hyödynnetään myös Privanetin varainhoitoliiketoiminnassa."
Kauppahintaa en tästä löytänyt, enkä toisaalta ostoskohteesta mitään relevantteja tietojakaan.
Privanetin brändi on ystävällisesti katsoen ottanut osumaa, joten kaupan voi ottaa kannanottona siihenkin, että toiminta jatkuu. Olisi tosin hauska tietää, käytettiinkö käteistä rahaa vai vaihdettiinko johonkin ja ostokohteesta muutakin kuin rahaston tuotto. Mie pelkään joka tapauksessa oikeudenkäyntien lopputuloksia sen verran, että en lappuun koske.
”Lapis Rakennuksen johtoa, välittäjiä ja sijoittajia on kuultu esitutkinnassa”, tutkinnanjohtaja Siljamäki kertoo."
...
Rikosylikomisario Siljamäki vahvistaa tiedot, joiden mukaan esitutkinnassa on myös Privanet Groupin rooli konkurssissa ja sen synnyssä. Privanet teki myös itse tutkintapyynnön Lapiksesta.
Prosessin aikana Lapiksen johtoa on ollut tutkintavankeudessa, ja heidän omaisuuttaan on määrätty vakuustakavarikkoon.
Poliisi on tutkinut kokonaisuutta puolitoista vuotta, ja esitutkinnan on määrä valmistua keväällä.
...
Kaiken keskellä Lapis Rakennus Holdingin ja Lapis Rakennuksen konkurssipesät ovat nostaneet joukon takaisinsaantikanteita. Ne koskevat muun muassa lahjanluontoisia ja ylihintaisia kauppoja sekä laitonta varojen jakoa.
Myös Privanetia vastaan on nostettu takaisinsaantikanne, koska Lapis Rakennus Holding on maksanut lähipiirille erääntynyttä joukkovelkakirjaa epätavallisella maksuvälineellä eli sittemmin saneeraukseen hakeneen Mash Groupin osakkeilla."
En lähde ennakoimaan oikeudenkäynnin tuloksia, mutta ennustan pitkää ja kallista oikeudenkäyntiä kuitenkin. Ja toki toivon rosmoille tukkapöllyä & tuomioita.
Lapikseen liittyen on muuten vähän omakohtaista kokemusta aikaisemman duunin puolesta.
Selvittelin teknisiä asioita yhden keskeneräisen kohteen osalta heidän pyynnöstään. Kyseessä oli asuinkelpoinen paikka, jotkut eivät olleet niin onnekkaita. Joskin paljon pikkuvikoja ja heidän vastuullaan olevia asioita.
Reaktiot olivat välillä mielenkiintoisia, kun kaiveli yhteystietoja esille ja yritti saada dokumenttejä käsiinsä. Esimerkiksi eräs naapurimaata edustava mestari pyysi rahaa 80000, kun kysyin tiettyjä suunnitelmia.
Vuositarkastuskokous oli mielenkiintoinen, kun kaikki olettivat lähtöönsä, että eihän tästä mitään saada, mutta pidetään nyt kuten asiaan kuuluu.
Privanet Capital Markets Oy:lle seuraamusmaksu ja julkinen varoitus Lapis-yhtiöiden osakkeiden ja velkasitoumuksien markkinointiin ja myyntiin liittyvästä toiminnasta
Finanssivalvonta on määrännyt sijoituspalveluyritys Privanet Capital Markets Oy:lle 450 000 euron seuraamusmaksun ja antanut julkisen varoituksen useista rikkomuksista ja laiminlyönneistä arvopaperimarkkinalain ja sijoituspalvelulain noudattamisessa. Rikkomukset ja laiminlyönnit liittyvät Lapis-yhtiöiden (Lapis Rakennus Holding Oy ja Lapis Rakennus Oy) osakkeista ja velkasitoumuksista annettuihin virheellisiin ja puutteellisiin tietoihin sekä eturistiriitatilanteiden hallintaan vuosina 2015−2017.
Privanet Capital Markets Oy (jäljempänä Privanet) kuuluu Privanet-konserniin ja on Nasdaq First North Growth Market -listatun Privanet Group Oyj:n tytäryhtiö.
Privanet on antanut useita totuudenvastaisia ja harhaanjohtavia tietoja markkinoidessaan ja myydessään Lapis Rakennus Holding Oy:n osakkeita ja Lapis Rakennus Oy:n velkasitoumuksia. Privanetin laatimassa osakkeita koskevassa markkinointimateriaalissa esitetyt totuudenvastaiset ja harhaanjohtavat tiedot ovat koskeneet muun muassa Lapis-yhtiöiden taloudellista asemaa ja keskeisiä riskejä sekä eturistiriitatilanteita, joita on syntynyt myytäessä emoyhtiö Privanet Group Oyj:n omistamia osakkeita. Tiedot ovat olleet olennaisia ja omiaan vaikuttamaan asiakkaiden sijoituspäätökseen, eikä Privanet ole oikaissut tai täydentänyt totuudenvastaisiksi ja harhaanjohtaviksi tietämiään tietoja.
Lisäksi Privanet on muun muassa Lapis Rakennus Holding Oy:n osakkeiden kaupankäynnin ja hinnoittelun yhteydessä laiminlyönyt velvoitteitaan eturistiriitatilanteiden hallinnassa. Privanet ei ollut tunnistanut eikä ehkäissyt eturistiriitatilanteita eikä eturistiriitojen synnyttyä ollut antanut asiakkaille riittäviä tietoja eturistiriitojen luonteesta ja syistä.
Näistä rikkomuksista ja laiminlyönneistä Finanssivalvonta on määrännyt Privanet Capital Markets Oy:lle yhteensä 450 000 euron suuruisen seuraamusmaksun.
Seuraamusmaksun suuruuden arvioinnissa on otettu korottavana seikkana huomioon muun muassa Privanetin menettelyn laatu, laajuus ja kestoaika sekä se, että Privanetin menettelyllä on ollut merkittävä kielteinen vaikutus arvopaperimarkkinoita kohtaan tunnettuun luottamukseen ja Privanetin asiakkaiden asemaan.
Julkinen varoitus annetaan Privanetille sijoituspalvelulain velvoitteiden rikkomisesta ja laiminlyömisestä. Privanet ei ollut noudattanut velvollisuuttaan toimia rehellisesti, tasapuolisesti, ammattimaisesti ja asiakkaiden edun mukaisesti. Privanet ei muun muassa ollut antanut riittäviä tietoja Lapis Rakennus Oy:n velkasitoumuksien luonteesta ja niihin liittyvistä riskeistä.
Before Holdingin Oy:n ensimmäisen tilikauden tappio oli 301 tuhatta euroa. Vuodenvaihteessa Privanet omisti BH:sta 49,63 % ja Kim Wiio Privanetistä (Mininvest Oy:n kautta) 29,92 %.
BH on huhtikuussa 2020 antanut edunsaajailmoituksen. Sitä edellytetään mm. jos henkilö omistaa yli 25 prosenttia yrityksen osakkeista joko suoraan tai välillisesti toisen yrityksen kautta.
Privanetin vuosikertomuksen mukaan se on vuonna 2019 myynyt BH:lle osakkeita 2 398 010 eurolla, josta 1 668 707 euroa muodostuu Before Holding Oy:n osakkeiden merkinnästä apporttiomaisuudella. Lisäksi Privanet on myynyt BH:lle arvopapereita 156 728 eurolla. Kaikki tai melkein kaikki myynnit tapahtuivat ensimmäisellä vuosipuoliskolla (kts. viestini 23.12.2019).
Alkuvuodesta 2020 Mininvest ja Before Holding ovat ostaneet ja myyneet Privanetin joukkovelkakirjoja 3 411 650 eurolla.
BH:n hallituksessa Markus Salin on 1.9.2020 korvannut Riku Lindströmin. Salin on Privanetin Head of Client Communication.
Aki Pyysing kirjoittaa pienen tauon jälkeen Privanetista, tällä kertaa eri ääni kellossa. Kolumniin Aki Pyysing haastatteli Privanetin hpj Kim Wiioa.#Privanethttps://t.co/ssZ5tG4rFk
"Harvakseltaan vaihtuvan Ingman Groupin markkina-arvo on viimeisten Privanetissa tehtyjen kauppojen perusteella vain vajaat 230 miljoonaa euroa, vaikka pelkästään yhtiön neljän suurimman pörssiomistuksen arvo on kuluvana vuonna noussut parilla sadalla miljoonalla eurolla pörssiraketti Qt Groupin johdolla. Pelkästään Qt-, Digia-, Etteplan- ja Evli-omistusten arvo oli joulukuun alussa 505 miljoonaa euroa."
"Työeläkevakuuttajat Tela ry:n mukaan listaamattomien osakkeiden vuotuinen tuotto oli viime vuosikymmenellä keskimäärin 18,1 prosenttia vuodessa, kun noteerattujen osakkeiden vuosituotto jäi 7,9 prosenttiin."
Seuraamusmaksu, julkinen varoitus ja asiamies valvomaan. Vieläköhän löytyisi Fivalta uusia keinoja Privanetin kaitsemiseen.
Viimeinkin! Ihan liian pitkään Fiva on katsellut sivusta touhua, jossa Kauppalehden taannoisten kommenttien mukaan Privanet myy sijoittajille sontaa kalliilla.
Eihän tällaisen firman kanssa voi kukaan itseään kunnioittava toimija voi tehdä minkäänlaista kaupallistayhteistyötä!
Kuinka paljon tässä on vanhan johdon synneistä kysymys?
Tuon kun lukee loppuun asti eikä jätä alun jälkeen kesken, niin siitä kyllä käy selvästi ilmi, että ihan Kim Wiion ja Riku Lindströmin valtakauden aikaisista jutuista on kyse:
Kuinka paljon tässä on vanhan johdon synneistä kysymys?
Tuon kun lukee loppuun asti eikä jätä alun jälkeen kesken, niin siitä kyllä käy selvästi ilmi, että ihan Kim Wiion ja Riku Lindströmin valtakauden aikaisista jutuista on kyse:
Eipä olisi ensimmäinen kerta, kun läpimädän toimintakulttuurin muuttaminen johtoa vaihtamalla menee puihin. Sikäli kun sitä on tosissaan yritetty, siis.
Kuinka paljon tässä on vanhan johdon synneistä kysymys?
Tuon kun lukee loppuun asti eikä jätä alun jälkeen kesken, niin siitä kyllä käy selvästi ilmi, että ihan Kim Wiion ja Riku Lindströmin valtakauden aikaisista jutuista on kyse:
Mie luin tuon loppuun, ja FIVA:n tehokkuuden tuntien ja vähän muutenkin perehtyneenä veikkaan kysymyksessä olleen lähinnä vanhat synnit. Fivan olisi pitänyt puuttua Privanetin toimintaan viimeistään 2017. Neljä vuotta myöhemmin sitten laitetaan tarkastaja organisaatioon, jolla on ainakin tahtotila laittaa asiat kuntoon. Onko kykyäkin selviää ajan myötä. Tämä tosin on arvailua, näkymää firman sisään miulla ei ole.
Fivan tarkastajasta tulee Privanetille pelkästään kuluja ja riesaa mainehaitan lisäksi, joten olihan tämä synkkä uutinen toki.
Tässä Fivan raportissa ei nimenomaan ole kyse vanhan johdon synneistä ja siinä hyvin selvästi todetaan, että nykyinen hallinto on jatkanut täysin samalla tavalla kuin aiemmatkin puuhapetet. Vanhan johdon syntejä soviteltiin Privanet Capital Marketsin 450.000 euron seuraamusmaksulla ja julkisella varoituksella.
Selvimpänä osoituksena edelleen jatkuvasta toimintatavasta, joka on leimannut Privanetin toimintaa aina (johdosta riippumatta) on Fivan raportissa sivulta 34 alkava kuvaus tavasta, jolla Euroclearin lopetetut tilit tyhjennettiin Privanetin nykyiselle pääomistajalle 7-30 % alihintaan kauppapaikan ohi ja tämän jälkeen pyrittiin myymään kauppapaikalla käypään hintaan ulkopuolisille ostajille. Nämä toimet tehtiin nimenomaisesti vastoin Euroclearin kanssa tehtyä sopimusta ja kertomatta, että ostajana on pääomistajan ja hallituksen puheenjohtajan yhtiö. En osaa arvioida onko ko. toiminta rikollista, mutta vaikuttaa siltä, että ainakin Euroclearin edustamat asiakkaat, muut tahot, jotka ko. osakkeista yrittivät tarjota sekä ne, jotka osakkeita kauppapaikalta ostivat, ovat kärsineet taloudellista vahinkoa. Lisäksi vahinkoa kärsivät Privanetin osakkeenomistajat, kun jäi vähintään kertaalleen välityspalkkiot saamatta.
Fivan raportissa käsiteltyjä asioita on käsitelty myös ainakin kolmessa Kauppalehden artikkelissa (RealInvest ja Euroclear-kaupat). Euroclear-kauppoja koskevassa vastineessaan Privanetin nykyinen hallituksen puheenjohtaja toteaa että ”Joku vääntää turhaa itkuvirttä”. Fivan mielestä ei ollut aivan ”turha” itkuvirsi.
Kaiken kaikkiaan raportti antaa hyvin epäpätevän ja epärehellisen kuvan yhtiön nykyisestä johdosta. Fivaa lainaten: Yhtiön asiain hoidossa on esiintynyt taitamattomuutta, varomattomuutta ja väärinkäytöksiä.
Ollaankohan me luettu eri raportit? Ainakin tuosta linkittämästäni Finanssivalvonnan päätöksestä käy erittäin selvästi ilmi, että nämä koskee pitkälti H2/2019 ja siitä eteenpäin olevia asioita.
Vaikka kuinka haluaisit kiillottaa nykyjohdon kilpeä, niin kyllä noiden temppujen aikaan puikoissa on ollut Wiio ja kumppanit!
Uutisen synkkyydestä olen myös kanssasi eri mieltä. Mielestäni on erittäin hyvä, että Finanssivalvonta toimii ja pyrkii suitsimaan toimijoita, jotka toimii tällä tavalla.